SBD för tränande

SBD är ett globalt företag vars kläder är utformade för atleter, tränare och motionärer och tillgodoser alla typer av behov hos aktiva sportutövande främst inom styrke och tyngdlyftnings scenen. Företaget fokuserar på att leverera produkter med hög kvalitet och är i dagsläget en av dom största klädtillverkarna i branschen. Produkterna finns att få tag på runt om i världen och återförsäljare finns i mer än 200 länder och med hundratusentals nöjda kunder gör att att märket är det främsta på marknaden.

Man behöver aldrig oroa sig över att det har tummas på kvaliteten. Kläderna och skydden genomgår dom tuffaste internationella testen för att säkerhetsställa så inget fusk förekommer och säkerheten i skydden. Produkterna finns för både kvinnliga och manliga elitatleter, sportutövare, tränare men också för den som bara vill ha väldigt snygga tröjor.

SBD – för atleter

I nuläget använder många elitatleter produkter från SBD och det är ingen tillfällighet. Produkterna håller så pass hög kvalité att dom platsar högst upp på podiet. En av atleterna som använder produkter från märket är Ray Williams som var första mannen att knäböja mer än 1000 lbs. Han använde knäskydd från SBD när han gjorde rekordet och har hållit det i tre år. Även elitatleten Kimberly Walford som har dominerat den kvinnliga tyngdlyftnings scenen har använt produkter från SBD. Med produkterna kommer du med största sannolikhet minska skaderisken och öka prestationsförmågan vilket kommer leda dig närmare dina mål.

Världsledande produkter.

Vi vet att det är ett tufft jobb med styrketräning och att skadefrekvensen är ganska hög. För att förhindra att olyckor händer kan man hjälpa turen på traven. Produkterna från SBD är godkända för styrkelyft. Till exempel ger benskydden extra mycket stöd och hjälp så du kan maximera vikten i dina knäböj och på så sätt sätta nya personbästa. Dom klarar såklart internationella styrkelyftsförbundets tuffaste krav. Förutom benskydd finns mängder av andra produkter så som vrist-skydd, tröjor och dräkter. Vid köp av våra produkter från SBD får du kvalitetsprodukter med snabb leverans så du kan börja tyngdlyfta som dom främsta atleterna gör.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *