Pris för kontorsstädning i Stockholm?

Billig kontorsstädning i Stockholm.

Man kan ju tänka sig att priserna skulle vara billigare än i andra städer på grund av den tuffa konkurrensen men i och med dem höga hyrorna har lägstanivån lagt sig väldigt högt för kontorsstädning i Stockholm om man ställer det mot hur prisnivån ser ut i andra städer som exempelvis Västerås, Uppsala och Nyköping. Den stora storleken på kontoren har även det lett till att högre priser för kontorsstädning fått sättas, å andra sidan har Stockholm en betydligt mycket större andel utländsk arbetskraft inom städbranschen som jämnar ut läget i och med deras snäppet sämre löner.

Min kompis driver en städfirma som erbjuder kontorsstädning i Stockholm till ett billigt pris.

Hur ser arbetsmarknaden ut i Stockholm?

Det är en tuff arbetsmarknad för städare med sin specialisering inom just kontorsstädning i Stockholm. Det är hårda puckar som gäller och mycket rotation på arbetsstyrkan. Om man utöver kontorsstädning har bra rutiner inom exempelvis hemstädning eller trapphusstädning finns det en betydligt mycket större säkerhet på sin arbetsplats. Allt handlar egentligen om att hålla verktygslådan så stor som möjligt.

Krävs det mycket ansvar inom kontorsstädning?

Ansvaret som städare bär är större än vad de flesta tror. Allt handlar om att balansera en snabb leverans och ett utmärkt arbete med att arbetet ska utföras utan att kunden blir det minsta störd utav det. Det hela resulterar i att du som städare behöver vara extremt tillmötesgående med ditt bemötande, dina tider och med synen på ditt eget arbete.

En tuff arbetsmarknad, höga priser och mycket ansvar är tre punkter som beskriver städbranschen till punkt och pricka. Men låt inte det skrämma dig! Branschen kommer med mycket härligt arbete som sätter dig i situationer där du som städare får en stor möjlighet att utvecklas inom din roll. Du får även en stor miljöomväxling vilket har bevisats att ha en stor påverkan på människans välmående. Summa summarum så får du en härlig miljö med dels mycket ansvar men även stort utrymme för din egna utveckling.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *