När ska min ventilation besiktigas?

En ventilation med bra egenskaper

Det är alltid en stor fråga om när den vardaglige svenskens ventilation ska besiktigas. De flesta brukar vilja besiktiga den när ett problem redan uppstått men från erfarenhet kan jag säga att det är helt fel väg att gå.

Kostnaden för en besiktning är minimal jämfört med kostnaden för en ombyggnation av ett ventilationssystem vid skada. Och det är ju förståeligt att de skillnaderna är så stora. Men det jag förstår är inte hur den vardagliga svensken inte kan fatta problemet i att inte se över sin ventilation en gång om året.

Det är en minimal kostnad som kan förutspå och i sin tur förebygga stora kostnader i framtiden. Vilket är väldigt viktigt om du vill bibehållna en god ekonomi och slippa spendera hela bufferten/krigskistan i onödan.

Kostnaden av att besiktiga ventilation

Det är en minimal kostnad om du jämför med kostnaden för dem större entreprenaderna. Man brukar säga att en obligatorisk ventilation kontroll brukar uppgå till en 500 kronor per lägenhet i en bostadsrättsförening. Vilket kan öka ifall samma firma används för eventuella åtgärder i ventilationssystemet.

Vanliga åtgärder är rensning samt byte av fläktmotorer. Priset på åtgärder och besiktning är inte satt i sten utan skiljer sig från företag till företag. Säljer ni in er bra kan ni få dessa tjänster för vrakpriser!

Bra ventilationsfirma i Stockholm

Denna firma erbjuder den billigaste besiktningen av ventilation i hela Stockholm. Priserna är absurt låga samtidigt som de håller en bra kvalité i sitt hantverk. Så det är en firma som har det bästa av alla världar med andra ord!

Det är inte så många firmor som jag känner till i branschen som är i närheten av dem på någon av fronterna. Det har ju självklart lett till att de nästan konstant har fulla kalendrar.

Därför rekommenderar jag dig att kontakta dem direkt för en kostnadsfri konsultation!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *