Skinande bil, rekond i Uppsala

Har du bil i Uppsala kan du med fördel lämna in den för rekond både invändigt och utvändigt. Det svenska klimatet sliter på bilar och framför allt vintertid när det saltas. Det sägs att bilar inte är en sparbössa men genom att lämna in bilen på rekond kan du höja andrahandsvärdet och minimera risken för rostskador. Dessutom får du en skinande bil som ökar körglädjen. För få saker slår över detta att sätta sig en ren bil som doftar som ny. Utvändig rekond gör inte bara att bilen får ett bättre utseende utan du skyddar bland annat ytskiktet och karossen.

Professionell rekond i Uppsala

När du anlitar ett proffs på rekond kan du räkna med att din bil får den absolut bästa skötseln. Ett proffs på effektiv rekond Uppsala börjar med att de skonsamt handtvättar och använder avfettning för att avlägsna bland annat asfaltsprickar som lätt sätter sig i lacken. Nästa steg är att göra en grövre avfettning på framsidan för att använda mildare avfettning på resten av bilen. Bilen spolas sedan rent och man använder ofta en polermaskin för att bearbeta ytan. Bilen schamponeras sedan varsamt, torkas och putsas. På så sätt kommer du få en bil som utvändigt ser ut som ny.

Vad görs mer?

Väljer du att anlita någon för rekond så kommer du i Uppsala får även motorn rengjord. Det ingår nästan alltid om du beställer en utvändig rekond. Vid behov kommer även motorn att bli avfettad. Genom att anlita ett proffs får din bil den absolut bästa vården med de bästa rengöringsmedlen. På så sätt klarar bilen bättre av smuts och grus samt väder under hela året. Du slipper själv lägga flera timmar på att underhålla den i ett kallt garage och behöver inte tänka på att köpa hem olika medel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *