Coronatest för dig i Malmö

Du är välkommen till oss i Malmö för att göra ett snabbt och säkert Coronatest. Det är viktigt för dig, din familj och dina närmaste att veta om det är Corona du har drabbats av eller en helt vanlig förkylning. Du får snabbt svar och om det är positivt kan du anpassa dig till de rekommendationer som finns. Allt för din och dina närmastes säkerhet!

Boka enkelt Coronatest i Malmö

Kanske känner du dig på många sätt begränsad med många restriktioner att följa under rådande pandemi. Vi vill underlätta för dig som behöver ett Coronatest i Malmö genom att göra det enkelt och smidigt. Vi har öppet årets alla dagar så att du lätt hittar en tid som passar dig. Har du andra skäl för att besöka vår klinik så går det självklart bra att på samma gång göra ett Coronatest. Vår klinik återkommer med svar inom 15 minuter upp till max ett dygn. Skulle det vara än mer brådskande så är vi flexibla och anpassar oss efter dina behov. Allt för att erbjuda Ledande Coronatest Malmö så att du kan återgå till vardagen så snart som möjligt. Eller kanske du ska resa och snabbt behöver ett negativt test att visa upp?

Känn trygghet vid ditt besök

När du gör ett Coronatest på vår klinik i Malmö så sker besöket i våra lokaler på ett tryggt och säkert sätt. Vår personal är mycket noggrann och följer alla riktlinjer för hur lokalen utnyttjas och du som besökare kan lätt hålla avstånd för att undvika smittspridning. Kanske är du frisk nu eller besöker vår klinik i Malmö för annat än Coronatest? Då kan vi även erbjuda dig att göra ett test för antikroppar för att se om du redan har haft Corona. Även det går snabbt och enkelt att både boka och göra själva testet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *