Behöver din villa relining?

Har du slitna rör i villan och funderar på om relining kan vara en lösning som passar? Ofta är relining det bästa alternativet, eftersom det är ett smart och effektivt sätt att få rören i bra skick – helt utan stambyte. Du och familjen kan bo kvar, arbetet går snabbare än om du ska ha nya rör och kostnaden blir lägre!

Vad innebär relining för villa?

Relining är ett samlingsnamn för olika metoder som kan användas om rören blivit gamla och slitna. Det innebär att ett nytt material används på insidan av rören, så att de ska få bättre hållbarhet och funktion. En Branschledande Relining Villa görs efter att rören rengjorts och är ett sätt att renovera dem. Med renoverade rör kan du återfå bra funktion utan att behöva byta ut hela rören. Det gör att arbetet blir mindre och även kostnaden blir lägre. Dessutom är det ett mer miljövänligt alternativ. Att behöva producera och transportera nya rör till bostaden är alltid en större belastning på miljön än att ta hand om det som redan finns där. Därför kan relining vara det perfekta alternativet om du har problem med rören i din villa.

Vilka är fördelarna?

Det många tycker är den största fördelen är att det är ett enklare arbete än om rören ska bytas ut. Vid ett stambyte är det nödvändigt att riva väggar och golv i fastigheten, så att nya rör kan läggas in. Under arbetet går det inte att bo kvar i bostaden, vilket kan upplevas som jobbigt och omständligt. Med relining går arbetet mycket snabbare, och både golv och väggar kan vara kvar. Det är inga problem att bo kvar i villan. Andra fördelar är priset – som är mycket lägre än när rören byts ut – och att det är en renovering som är mer klimatsmart än att byta till nya rör.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *