Posted on

Fördelar med flyttstädning i Stockholm

Står du i valet och kvalet om du ska boka en flyttstädning i Stockholm eller om du ska ta hand om arbetet själv? Då är du inte ensam. Än idag är det fortfarande många som väger fördelarna mot nackdelarna med att anlita en städfirma, men frågor du oss är fördelarna helt klart fler.

Att boka flyttstädning i Stockholm är idag väldigt vanligt, men det innebär inte att alla tar professionell hjälp när det är dags att byta bostad. Den pressade ekonomin gör att många vill spara in på slantarna och drar hellre det tunga lasset själv. Att flyttstäda kan dock vara väldigt tungt och det är svårt att få tiden att räcka till. Det är även lätt att missa många av de viktiga moment som måste ingå. Är du fortfarande osäker berättar vi här mer om de många fördelar som finns med en ovärdelig flyttstädning Stockholm och hur du kan sänka kostnaderna.

Flyttstädning i Stockholm – fördelar

Det finns helt klart många fördelar med att boka in ett seriöst och pålitligt städföretag för att få hjälp med flyttstädningen i Stockholm.

  • Du sparar både tid och arbete som du kan lägga på packningen istället.
  • Du kan vara säker på att städningen blir korrekt utförd och godkänd enligt rådande regler.
  • Inga städmoment kommer att missas.
  • Du får garanti på arbetet om de nya inflyttarna skulle vara missnöjda.
  • Du behöver inte köpa in städmaterial och rengöringsprodukter.

Sänk priset på flyttstädning

En flyttstädning är oftast mer kostsam än en vanlig hemstädning och det beror helt enkelt på att det finns betydligt fler städmoment. Många är tveksamma till att betala den kostnaden, speciellt nu i en tid när så mångas ekonomi är pressad. Med hjälp av RUT-avdraget kan du dock sänka kostnaderna för flyttstädningen med 50 %. Det är städfirman som gör hela registreringen hos Skatteverket och du behöver bara uppge ditt personnummer i samband med bokning. Enklare än så kan det inte bli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *